SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

Risau akan penipuan di kalangan syarikat pembinaan dan pembangunan? Di Buildspaces, anda tidak perlu ragui dengan ketelusan dan perkhidmatan yang terbaik yang akan diberikan. Buildspaces adalah syarikat interior design Malaysia terbaik. Syarikat hiasan dalaman terbaik. Kenapa yang terbaik? Ikuti artikel ini untuk ketahui dengan lebih lanjut kelebihan Buildspaces.

Anda tidak akan menyesal.

Jangan lupa ikuti kami di  Instagram & Facebook. Follow us.

Anda boleh whatsapp kami untuk maklumat lebih lanjut. Atau terus hubungi di 018.3264.788

BERAPAKAH KADAR REKA BENTUK DALAMAN?

Untuk perkhidmatan reka bentuk dalaman, tiada harga tetap dalam perkhidmatan yang disediakan. Tidak semua dikira menggunakan konsep kaki persegi, ada yang menggunakan konsep kos bulat atau harga tetap kerana ia menggunakan standard kualiti dan konsep susun atur atau generik (standard) yang boleh memberikan harga tetap.

Walau bagaimanapun, jika anda bercadang untuk mendapatkan reka bentuk khas mengikut kehendak dan keadaan rumah anda, jumlah anggaran akan berdasarkan keadaan, ciri, bahan, tahap kualiti bahan, dan jumlah pertukangan yang terlibat.

Jangan risau, Buildspaces akan usaha bantu anda untuk dapatkan ruangan idaman anda dengan bajet yang anda miliki.

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

APAKAH BAHAN YANG DIGUNAKAN UNTUK UBAHSUAI?

Apabila bercakap tentang bahan berkualiti, terdapat tahap kualiti yang berbeza, daripada standard, premium, mewah kepada royalti. Sebagai contoh, barangan fesyen berjenama, semua barangan berjenama yang terdapat di Malaysia dan dunia pastinya mempunyai produk yang berkualiti, tetapi, anda tidak boleh membandingkan antara satu sama lain kerana setiap jenama adalah pada tahap kualiti dan harga yang berbeza.

Sama seperti bahan binaan. Sebagai contoh, kayu padu, kayu padu merupakan antara bahan binaan yang mewah, tetapi, kayu padu mempunyai harga yang berbeza kerana kayu padu ini akan dikategorikan mengikut sifat, tempat asal, dan tekstur batu tersebut. Sebagai contoh:

– Nyatoh (antara yang paling mahal)

– Chengal (harga berpatutan)

Oleh itu, apabila membandingkan harga bahan daripada pembekal yang berbeza, adalah lebih baik untuk mengenal pasti tahap kualiti sebelum membuat kesimpulan mengenai kualiti dan harga terbaik.

Sesetengah pembekal mungkin menetapkan harga XXX untuk kayu pepejal gred rendah, manakala perkhidmatan daripada Buildspaces akan mengesyorkan kualiti yang lebih baik dengan harga yang terbaik.

Biasanya, melalui harga, ia memberitahu anda tahap kualiti, tetapi anda harus tahu tahap kualiti apa yang disebut.

Baca juga TOP 5 SYARIKAT INTERIOR DESIGN DI MALAYSIA

syarikat interior design Malaysia

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

BERAPAKAH KOS UBAHSUAI?

Setiap syarikat kontraktor dan rekaan dalaman profesional mempunyai struktur harga dan model perniagaannya, dan kita perlu bijak dalam menyemak dan menapis dalam semua aspek supaya tidak wujud perbezaan yang ketara. Oleh itu, kami ingin menunjukkan kepada anda reka bentuk dalaman mampu milik Malaysia.
Semua dalam satu. Di Buildspaces, anda tidak perlu pening atau runsing untuk mencari pakar kayu, pakar besi dan lain-lain kerana di Buildspaces semua perkhidmatan disediakan. Anda mendapat semua bantuan pakar yang anda perlukan. Pengesyoran perabot pakar, sokongan pelanggan terbaik dan diskaun untuk semua yang anda beli.

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA
SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA
SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA
SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

Tetapi, bagaimana jika bajet anda melebihi RM 100,000.00? Apa yang anda impikan menjadi kenyataan!
Perkhidmatan kami; Kabinet Dapur, Almari Pakaian, Reka Bentuk Dalaman, Reka Bentuk dan Binaan juga Pengubahsuaian. Hubungi kami hari ini, kami akan menjadi kontraktor dan reka bentuk dalaman terbaik anda. Hanya untuk anda!

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

syarikat interior design Malaysia

APAKAH KEISTIMEWAAN DAN KEPAKARAN BUILDSPACES?

Buildspaces Touch Sdn Bhd merupakan salah satu kontraktor pembinaan dan dalaman yang tidak asing lagi bagi penduduk kota ini. Dengan pengalaman lebih 12 tahun dan lebih 100,000 kaki persegi ruang yang pernah diperindah.

Untuk Buildspaces, penekanan pada kelengkapan: konsep kreatif, perincian, materialiti dan kualiti ruang adalah bahagian penting dan tidak boleh dipisahkan dalam projek, kerja keras Buildspaces pasti akan menghasilkan reka bentuk, ruang dan produk yang luar biasa untuk pelanggan mereka.

Perkataan Buildspaces – Ruang ditentukan oleh dimensi ukuran fizikal seperti ketinggian, lebar dan kedalaman, menjadikan ruang dalaman yang dirancang dengan baik akan dapat menghidupkan suasana, pemandangan dan falsafah hidup yang berharga.

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

KENAPA PILIH BUILDSPACES?

Tujuan utama Buildspaces adalah untuk mencerminkan nilai dan keperibadiannya melalui reka bentuk.

Dengan sijil yang berdaftar dan diiktiraf oleh Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM), pastinya keselamatan dan kepuasan anda terjamin.

Buildspaces juga terdiri daripada pasukan yang berdaftar secara profesional, terlatih dan berpengalaman seperti arkitek, jurutera, pereka dalaman, tukang kayu dan pembina yang terbukti boleh dipercayai dalam mengendalikan projek pengubahsuaian dan reka bentuk dalaman.

Pengurusan dari Buildspaces pasti anda akan berpuas hati kerana, pengurusan yang teratur dan profesional, dapat melihat proses dan kemajuan yang lancar, komunikasi yang baik antara pemilik rumah dan pihak Buildspaces, kekurannya masalah yang tidak diingini, dan juga nilai yang hebat dengan penjimatan kos dalam melantik semua profesional dalam bidang yang sama pasukan iaitu Buildspaces.

Jadi, anda masih ragu-ragu dengan perkhidmatan terbaik Buildspaces?

Jangan lupa ikuti kami di  Instagram & Facebook. Follow us.

Anda boleh whatsapp kami untuk maklumat lebih lanjut. Atau terus hubungi di 018.3264.788

SYARIKAT INTERIOR DESIGN MALAYSIA

syarikat interior design Malaysia

BuildSpaces Touch is fully licensed and insured and provides official estimates with costs, timelines and payment schedules. We are a lead safe certified firm of professional general contractors that plan, design, file permits and licenses, schedule, order materials and keep the workflow moving according to schedule. We offer complete home remodeling services including complete home and apartment renovationskitchens, bathrooms, electrical, plumbing, tiling, flooring, painting and other services. BuildSpaces keeps home owners informed along the way with daily updates on projects.

Contact us for a free estimate on your next Kuala Lumpur, Selangor, Putrajaya or Negeri Sembilan home renovation project. We go above and beyond to complete your project on time and within budget with well-designed home renovation solutions that are an expression of your lifestyle.

× Click Here for Free Consultation